Bale nemá isté miesto v základe Realu Madrid

NETKY.SK • 4 September 2013, 14:42 • 2 min
Bale nemá isté miesto v základe Realu Madrid

LONDÝN - Nová akvizícia španielskeho futbalového Realu Madrid Gareth Bale nemá zaručené miesto v základnej zostave, povedal v stredu asistent trénera Paul Clement.

slovakia

left justify in out

Waleského krídelníka, ktorý sa v nedeľu stal najdrahším hráčom histórie po prestupe z Tottenhamu, oficiálne predstavili v pondelok. Real za neho zaplatil údajne 94 miliónov eur. "Na danom poste je veľká konkurencia, nikto nemá nič isté. Tréner Carlo Ancelotti má jasnú predstavu o tom, ako Bala využiť, ale okolnosti sa môžu zmeniť," povedal Clement pre BBC Sport.

Dvadsaťštyriročný rodák z Cardiffu za Tottenham hrával väčšinou na ľavej strane zálohy, prípadne sa posúval do stredu ihriska. V tíme "bieleho baletu" hrá prvé husle na ľavej strane ihriska hviezdny Cristiano Ronaldo. "Carlo je dostatočne flexibilný na to, aby použil Garetha a ostatných hráčov na iných pozíciách. V Southamptone hrával Bale ľavú obranu, spočiatku aj v Tottenhame, kým sa nepreorientoval na univerzálneho futbalistu. V ostatnom období operoval viac v strede. Je všestranný," dodal Clement. 

Bale by mal debutovať za Real Madrid 14. septembra v ligovom dueli proti Villarrealu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies