Bale nastúpi namiesto Di Maríu v Španielskom pohári

NETKY.SK • 8 Január 2014, 15:37 • 2 min
Bale nastúpi namiesto Di Maríu v Španielskom pohári

MADRID - Tréner futbalistov Realu Madrid Carlo Ancelotti potvrdil, že Gareth Bale sa vráti do základnej zostavy "bieleho baletu" na štvrtkový zápas osemfinále španielskeho Kráľovského pohára proti Osasune Pamplona.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný waleský krídelník nahradí v zostave madridského klubu Argentínčana Ángela Di Maríu, ktorý si obscénne chytil svoje genitálie, keď ho 25 minút pred koncom pondelkového ligového stretnutia proti Celte Vigo (3:0) za piskotu divákov na štadióne Santiaga Bernabéua vystriedal práve Bale. Podľa Ancelottiho však toto nie je dôvod, prečo bude vo štvrtok hrať Walesan a nie Argentínčan. "Zajtra nastúpi Bale, pretože chcem nasadiť čerstvejších hráčov," uviedol taliansky kormidelník. Rodák z Cardiffu Bale neštartoval v úvodnej jedenástke v ostatných troch dueloch pre zranenie lýtka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies