Bale na Audi Cupe skóroval proti bývalému klubu

NETKY.SK • 5 August 2015, 13:59 • 2 min
Bale na Audi Cupe skóroval proti bývalému klubu

MNÍCHOV - Hráči španielskeho klubu Real Madrid zvíťazili v utorňajšom stretnutí na medzinárodnom futbalovom turnaji Audi Cup v nemeckom Mníchove nad anglickým Tottenhamom Hotspur 2:0.

slovakia

left justify in out

Góly "bieleho baletu" dosiahli James Rodríguez a Gareth Bale. Rodák z Cardiffu skóroval proti svojmu niekdajšiemu zamestnávateľovi. "Je skvelé, keď vám ľudia okolo vás veria a vy im môžete takto splatiť ich dôveru. Môj súčasný post mi dokonale vyhovuje," cituje oficiálna stránka Realu slová 26-ročného waleského reprezentanta Bala.

 

 

Kouč madridského mužstva Rafael Benítez sa v Mníchove nemôže spoľahnúť na dvojicu Cristiano Ronaldo a Karim Benzema, ktorí si doliečujú zranenia. V dueli proti londýnskym "kohútom" doprial debut v A-tíme dvom kontinentálnym šampiónom z nedávnych ME do 19 rokov v Grécku - Marcovi Asensiovi a najlepšiemu strelcovi spomenutého turnaja (3 góly) Borjovi Mayoralovi. Madridčania sa v stredajšom finále predstavia proti domácemu Bayernu Mníchov, ktorý v utorok zdolal AC Miláno 3:0. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies