Bale má v Madride predĺžiť zmluvu do roku 2021, Calderón: Chceme ho v mužstve ešte dlho

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 10:55 • 2 min
Bale má v Madride predĺžiť zmluvu do roku 2021, Calderón: Chceme ho v mužstve ešte dlho

MADRID - Španielsky futbalový klub Real Madrid má údajne v pláne rokovania s Garethom Balom ohľadom vylepšenia podmienok v jeho zmluve a predĺženia spolupráce do roku 2021.

slovakia

left justify in out

Walesanov aktuálny kontrakt platí do roku 2019. Kráľovský veľkoklub chce týmto krokom podľa Sky Sports odraziť dlhodobý záujem Manchestru United a zároveň sa poistiť pre prípad, že by v lete začal pre Madridčanov platiť transferový zákaz.


Chystaný krok "bieleho baletu" podporil aj niekdajší prezident klubu Ramón Calderón. "Je celkom logické, že mu ponúknu predĺženie zmluvy. Hráč, klub aj fanúšikovia sú spokojní, takže nevidím dôvod, prečo by mal Gareth odísť z Madridu. Nie sme klub odkázaný na predaj hráčov. Sme klub, ktorý nakupuje. Máme ho: a chceme, aby to tak bolo ešte veľmi dlho," cituje BBC Sport slová 64-ročného advokáta z Madridu.


Bale sa cez víkend stal historicky najlepším britským strelcom v španielskej Primera División. O jeden presný zásah predstihol Angličana Garyho Linekera, pričom na rekordných 43 gólov potreboval len 76 ligových vystúpení.


"V Reale strieľa góly a hrá celkom dobre. Predviedol to aj v zápase proti FC Sevilla (4:0). Kúsok po kúsku, krok za krokom sa vracia do vrcholovej formy. Real Madrid aj reprezentácia Walesu z toho môžu na konci sezóny vyťažiť," doplnil Ramón Calderón.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies