Bale k dispozícii Zidanovi v odvete LM aj proti Celte Vigo

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 16:40 • 2 min
Bale k dispozícii Zidanovi v odvete LM aj proti Celte Vigo

MADRID - Tréner španielskeho futbalového Realu Madrid Zinedine Zidane môže pred utorkovou domácou odvetou osemfinále Ligy majstrov proti AS Rím počítať už aj so službami uzdraveného waleského krídelníka Garetha Bala.

slovakia

left justify in out

Bývalý francúzsky reprezentant Zidane informoval, že Bale bude aj v nominácii na sobotňajší ligový duel proti Celte Vigo.


Dvadsaťšesťročný Bale si 17. januára v zápase tamojšej Primera División proti Sportingu Gijón poranil lýtkový sval a odvtedy chýbal v Zidanovej zostave. Vynechal aj prvý osemfinálový súboj Ligy majstrov na pôde AS Rím (Real uspel 2:0, pozn.). Rodák z Cardiffu dal v tejto sezóne najvyššej španielskej súťaže 13 gólov, odohral 15 zápasov. "Bielemu baletu" patrí v tabuľke La Ligy tretia priečka, získal 57 bodov, čo je o 12 menej, než má na svojom konte líder FC Barcelona. Do konca sezóny odohrá španielska ligová elita ešte 11 kôl.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies