Bale do Realu Madrid za 99 miliónov eur, hlási Marca

NETKY.SK • 22 August 2013, 11:27 • 2 min
Bale do Realu Madrid za 99 miliónov eur, hlási Marca

MADRID - Prestupové špekulácie týkajúce sa waleského futbalového reprezentanta Garetha Bala by mohol definitívne uzavrieť skloňovaný prestup hráča anglického Tottenhamu Hotspur do Realu Madrid, ktorého oficiálne potvrdenie je podľa španielskeho periodika Marca otázkou najbližších hodín.

slovakia

left justify in out

Podľa spomenutej tlačoviny už akceptovali predstavitelia Tottenhamu sumu 99 miliónov eur ako odstupné za 24-ročného krídelníka. Ak by sa tieto informácie potvrdili, išlo by o nový rekord vo výške prestupovej čiastky, ktorý doteraz drží Cristiano Ronaldo. Ten prišiel tiež do Realu Madrid, ale z Manchestru United, za 80 miliónov libier (cca 94 miliónov eur).

Marca informuje, že príchod cardiffského rodáka by mohol madridský klub potvrdiť v piatok, keďže vo štvrtok je na programe zápas o Trofej Santiaga Bernabéua medzi miestnym veľkoklubom a úradujúcim katarským šampiónom Al Saddom, v ktorom púta pozornosť návrat klubovej ikony "bieleho baletu" Raúla Gonzáleza. Súčasťou dohody medzi Realom a Tottenhamom údajne nie je portugalský obranca Fabio Coentrao, ktorého meno médiá spájali s možným transferom do tímu "kohútov". 

Gareth Bale je momentálne zranený a podľa najčerstvejších informácii nebude môcť nastúpiť na ihrisko skôr ako v septembri. Bývalý hráč Southamptonu nehral od 16. júla, keď si v prípravnom zápase proti Swindonu privodil zranenie zadného stehenného svalu. Teraz ho trápi chodidlo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies