Bale do Realu Madrid najskôr v lete budúceho roka

NETKY.SK • 4 Júl 2013, 11:53 • 2 min
Bale do Realu Madrid najskôr v lete budúceho roka

LONDÝN - Španielsky futbalový gigant Real Madrid nateraz vzdal boj o krídelníka Tottenhamu Hotspur Garetha Bala.

slovakia

left justify in out

Waleský reprezentant bol prestupovou prioritou číslo jeden pre "biely balet", ktorý svoj plán odložil na budúci rok. Úradujúci španielsky vicemajster bol ochotný dať za najlepšieho hráča uplynulej sezóny Premier League 85 miliónov libier, čím by prekonal maximum, ktorého je sám držiteľom. Vedenie mužstva zo Štadióna Santiaga Bernabéua zaplatilo v lete 2009 Manchestru United za Cristiana Ronalda doposiaľ rekordných 80 miliónov libier.

Bale zatiaľ neprestúpi do Realu, pretože vedenie "kohútov" ho nechce pustiť a hráč nemá v zmluve tzv. výstupnú klauzulu týkajúcu sa sumy, ktorú musí zaplatiť potenciálny záujemca o jeho služby. Dvadsaťtriročný rýchlonohý krídelník Bale sa teda zapojí do predsezónnej prípravy Tottenhamu, ktorá sa začne budúci pondelok 8. júla. Informácie priniesol britský denník Daily Mirror. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies