Baldini po dvoch rokoch opúšťa Tottenham, potrebuje si oddýchnuť

NETKY.SK • 28 September 2015, 15:30 • 2 min
Baldini po dvoch rokoch opúšťa Tottenham, potrebuje si oddýchnuť

LONDÝN - V anglickom prvoligovom futbalovom klube Tottenham Hotspur si môžu vydýchnuť. Klub po dvoch rokoch neúspešného pôsobenia opúšťa Franco Baldini, ktorý doteraz zastával funkciu technického riaditeľa a na jeho pleciach leží podstatná časť zodpovednosti za nevydarené investície do nákupu hráčov účastníka Premier League.

slovakia

left justify in out

Baldini chce najbližší čas stráviť mimo klubového futbalu. Bývalý asistent trénera Anglicka prišiel do Tottenhamu v júni 2013 a mal na starosti aj posilnenie mužstva. Po predaji hviezdy tímu Garetha Bala do Realu Madrid za 100 miliónov eur angažovali "kohúti" viacerých hráčov v celkovej hodnote až 180 miliónov eur. Štyroch z nich (Roberto Soldado, Paulinho, Étienne Capoue a Vlad Chiriches) už medzitým predali za menšie čiastky odstupného. Argentínsky útočník Erik Lamela, ktorý bol za 30 miliónov libier najdrahším nákupom Hotspur, tiež v tottenhamskom drese neexceloval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies