Baldé rozbil Lamborghini o múr mosta Flaminio v Ríme

NETKY.SK • 21 Október 2014, 07:48 • 2 min
Baldé rozbil Lamborghini o múr mosta Flaminio v Ríme

RÍM - Futbalista Lazia Rím Keita Baldé havaroval a po náraze do múra mosta Ponte Flaminio v Ríme zničil svoje Lamborghini.

slovakia

left justify in out

Devätnásťročný španielsky útočník mal nehodu v pondelok v skorých ranných hodinách. Čerstvému držiteľovi vodičského preukazu namerali alkohol v tele, ale v rámci zákonnej normy.

 

Cena Lamborghini je 200-tisíc eur a pravdepodobne už bude nepojazdné. Futbalista z nehody vyviazol bez zranení.Po incidente uzavreli most do siedmej ráno. "Je v poriadku a bez zranení. Po nehode bol iba v strese, nemal veľa skúseností za volantom. Bol to tvrdý náraz, ale chcem ubezpečiť všetkých fanúšikov Lazia, že je zdravý," uviedol agent hráča Uilsse Savini. O Baldého nedávno údajne prejavil záujem Liverpool, ktorý ponúka Laziu odstupné 15 miliónov libier. Informácie zverejnili taliansky denník Corriere della Sera a Tuttomercatoweb. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies