Baláž strelil limit a bude reprezentovať Slovensko v Riu

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 17:27 • 2 min
Baláž strelil limit a bude reprezentovať Slovensko v Riu

VIEDEŇ - Boris Baláž obsadil druhú lukostreleckú miestenku na olympijské hry do Ria de Janeiro, ktorú pre Slovensko získal v júnovom kvalifikačnom turnaji v rámci Svetového pohára v Antalyi.

slovakia

left justify in out

Baláž cez víkend vo Viedni dosiahol 647 bodov, čím prekonal limit 630 bodov stanovený organizáciou World Archery pre účasť pod piatimi kruhmi.

 

"Hľadali sme podujatie pod záštitou World Archery, inde by splnenie limitu neplatilo. Do olympijských hier sa už nepredstaví v zahraničí, jedine v domácej príprave na júlovom Memoriáli Miroslava Michalca v Liptovskom Mikuláši," informoval TASR predseda Slovenského lukostreleckého zväzu (SLZ) Matúš Durný.

 

Boris Baláž a Alexandra Longová, ktorá si štart v Brazílii zabezpečila už skôr, budú členmi historicky premiérovej slovenskej olympijskej lukostreleckej výpravy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies