Balague: Cristiano Ronaldo plánuje opustiť Real Madrid tento rok v lete

NETKY.SK • 31 Október 2015, 16:54 • 2 min
Balague: Cristiano Ronaldo plánuje opustiť Real Madrid tento rok v lete

MADRID – Podľa španielskeho futbalového experta Guillema Balagueho plánuje Cristiano Ronaldo svoj odchod z Realu Madrid. Jeho novým pôsobiskom by mal byť PSG.

slovakia

left justify in out

Balague pre Talksport povedal, že Ronaldo plánuje stratégiu svojho odchodu zo San Bernabeu. Ak je by neopustil Madrid tento rok v lete, tak to určite urobí nasledujúce leto. V každom prípade Ronaldo neukončí svoju kariéru v Reale Madrid, tvrdí Balague.

Španielsky futbalový odborník napísal Ronaldovu biografiu a je jedným z najlepšie informovaných novinárov v obore, takže jeho slová majú nejakú váhu.

Tridsaťročný Ronaldo prekonal Raúlov rekord v počte strelených gólov v drese Realu Madrid, čo je o ďalší dôvod menej, aby ukončil kariéru v klube, s ktorým počas siedmich sezón vyhral úplne všetky trofeje, aké sa len dali. Navyše jeho agent Jorge Mendes sa taktiež určite poteší jednému lukratívnemu prestupovému šeku na záver Portugalčanovej kariéry.

 



Podľa Balagueho je najpravdepodobnejší prestup do PSG. Ronaldo síce stále miluje Manchester United a chcel by znovu hrať na Old Trafforde, avšak zároveň si nedokáže predstaviť, že by mal opäť bývať v Anglicku, kde je väčšinu roka upršané počasie.

"Odíde z Realu Madrid. Jeho zástupcovia plánujú stratégiu na prestup na konci tejto sezóny, ak budú pripravené peniaze, PSG bude ochotné zaplatiť a Real Madrid uzná, že je správny čas nechať ho ísť. Ronaldo si idealizuje Manchester United. Fanúšikov, atmosféru a samotný klub, ale ten je momentálne úplne niekdy inde ako keď z neho odchádzal. Prečo by United zaplatil €125 miliónov za prestup a každý rok ďalších €20 miliónov samotnému hráčovi v ich momentálnej situácii? PSG je ochotný zaplatiť a Ronaldo rád prestúpi, keď bude cítiť, že je ten správny čas."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies