Bakošove problémy s členkom sú už minulosťou

NETKY.SK • 3 Február 2014, 16:36 • 2 min
Bakošove problémy s členkom sú už minulosťou

PLZEŇ - Slovenský futbalový reprezentant Marek Bakoš mal prakticky počas celej jesennej časti tejto sezóny problémy so zranením členka.

slovakia

left justify in out

Jeho zdravotné patálie sú však už na konci a útočník Viktorie Plzeň môže naplno zaberať v zimnej príprave na jarný diel ročníka. Rodák z Novej Bane sa dokonca gólovo presadil v sobotňajšom prípravnom stretnutí s druholigovým Ústím nad Labem. "Osemdesiat až 90-percentný podiel na góle má Radim Řezník. Poslal tam perfektný center a ja som to už len doklepol," pochválil prácu spoluhráča Bakoš, ktorý odohral prvý polčas. "Som rád, že som to zvládol a na umelej tráve som vydržal aspoň 45 minút. Nechcel som myslieť na zranenie. Momentálne sa cítim dobre. Dúfam, že to najhoršie som si vybral už na začiatku roka a teraz už snáď bude všetko v poriadku," cituje spravodajský server www.iDnes.cz slová bývalého hráča Nitry, Púchova, Ružomberka a ruského Šinniku Jaroslavľ.

Úradujúci český šampión po pobyte v Turecku odíde v stredu na ďalšie zahraničné sústredenie na Cyprus. "Musíme vydržať tréningovú záťaž, aby sme nestratili nič z kondície. Tréner vravel, že na Cypre už nabehneme na zápasový rytmus. Záverečný týždeň sa už zameriame výhradne na najbližšieho súťažného súpera Šachtar Doneck. Verím, že budeme mať podrobné informácie o každom hráčovi protivníka. Jednu polovicu mužstva tvoria Rusi a Ukrajinci, tú druhú Brazílčania. Očakávam niečo podobné ako bol CSKA Moskva," povedal o súperovi v šestnásťfinále Európskej ligy 2013/2014 Marek Bakoš. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies