Bakošova zmluva s Libercom je v štádiu riešenia: Dôležité bude, čo sa udeje na ihrisku v sobotu

NETKY.SK • 19 Február 2016, 14:15 • 2 min
Bakošova zmluva s Libercom je v štádiu riešenia: Dôležité bude, čo sa udeje na ihrisku v sobotu

LIBEREC - Členovi širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Marekovi Bakošovi v lete vyprší zmluva s českým synotligovým Slovanom Liberec a dosiaľ nepodpísal jej predĺženie.

slovakia

left justify in out

"Zatiaľ to nie je rozhodnuté. Bavíme sa o tom, všetko je v štádiu riešenia. Uvidíme," prezradil pre server iDnes.cz Bakoš. Na 32-ročného útočníka a jeho spoluhráčov v sobotu o 17.30 h v 18. kole najvyššej súťaže čaká regionálne derby s futbalistami Baumitu Jablonec. U tabuľkovo nižšie postavených hostí pôsobí Bakošov krajan Ján Greguš.


"Neodohral som príliš stretnutí s Jabloncom. Zažil som dve ligové a finále pohára. Favorit sa hľadá ťažko. Najmä sa teším na našich fanúšikov a dúfam v dobrý futbal. Viem, že v minulej sezóne Baumit prvýkrát u nás zvíťazil, ale na to sa vôbec nepozeráme. História sú iba štatistiky a tie netvoria futbal. Dôležité bude, čo sa udeje na ihrisku v sobotu. Chceme potešiť našich priaznivcov, všetci ľudia v meste nás povzbudzujú. Túžia po triumfe v derby, o úspešnom sa bude v regióne dlho hovoriť," doplnil Marek Bakoš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies