Bakoša zastavilo zranenie, v príprave si už nezahrá

NETKY.SK • 26 September 2018, 09:29 • 2 min
Bakoša zastavilo zranenie, v príprave si už nezahrá

BOSTON - Slovenský hokejový reprezentant Martin Bakoš utrpel počas prípravy na novú sezónu NHL zranenie v dolnej časti tela a vynechá zvyšok kempu Bostonu Bruins.

slovakia

left justify in out

 Podľa trénera "medveďov" Brucea Cassidyho nie je zatiaľ známe, ako dlho bude 28-ročný útočník pauzovať, po uzdravení ho však vedenie profiligového klubu zrejme pošle na farmu do Providence (AHL).

Bakoš, ktorý v júni podpísal ako voľný hráč s Bruins ročnú dvojcestnú zmluvu, bojoval v kempe o miesto v prvom tíme. "Utrpel zranenie, v najbližších týždňoch budeme vedieť viac. Nanešťastie v kempe dohral," oznámil na adresu slovenského krídelníka Cassidy, ktorého citoval portál NBC Sports. Dúfajme, že to nezanechá trvalé následky.

Dvojnásobný účastník MS, ktorý štartoval aj na ZOH 2018 v Pjongčangu, odohral v príprave za Boston dva zápasy, v oboch si pripísal po jednej asistencii. Bakoš doteraz pôsobil iba na starom kontinente, v minulej sezóne obliekal dres Liberca.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies