Bakoš si pôsobenie v Plzni predĺži až do roku 2019

NETKY.SK • 30 Máj 2018, 15:53 • 2 min
Bakoš si pôsobenie v Plzni predĺži až do roku 2019

PLZEŇ - Po utorkovej informácií o angažovaní Romana Procházku z bulharského Levski Sofia prišla v stredu ďalšia správa z klubovej kuchyne FC Viktoria Plzeň ohľadom slovenského futbalistu. Marek Bakoš si predĺži svoje pôsobenie vo Viktorii a dres úradujúceho českého majstra si bude obliekať do roku 2019. Skúsený útočník predĺžil zmluvu s Viktoriou o ďalšiu sezónu.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že môžem v Plzni pokračovať. Stále mám neskutočnú chuť hrať dobrý futbal a podporiť najdôležitejší a najlepší klub vo svojej kariére. Verím, že budem zdravý a schopný byť na ihrisku pre spoluhráčov oporou. Teším sa na ďalší rok, v ktorom nás čakajú veľké výzvy," cituje klubový web 35-ročného Bakoša, ktorý v uplynulom ligovom ročníku strelil dva góly českého šampióna a šesťkrát sa presadil v zápasoch Európskej ligy.

Marek Bakoš pôsobí v FC Viktoria Plzeň od roku 2009 s výnimkou jeden a pol sezóny v Slovane Liberec (2014 - 2016), počas ktorých nastrieľal 54 gólov v domácej súťaži a 20 presných zásahov v európskych pohároch.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies