Bakoš prvým tohtosezónnym gólom zariadil víťazstvo Plzne

NETKY.SK • 28 September 2013, 10:30 • 2 min
Bakoš prvým tohtosezónnym gólom zariadil víťazstvo Plzne

JIHLAVA - Útočník slovenskej futbalovej reprezentácie Marek Bakoš svojím prvým gólom v tejto sezóne zariadil víťazstvo Viktorie Plzeň v piatkovom dueli 10. kola českej Gambrinus ligy na ihrisku Vysočiny Jihlava (2:1).

slovakia

left justify in out

Rodák z Novej Bane skóroval jedenásť minút pred koncom riadneho hracieho času a postaral sa o zníženie bodového rozdielu medzi Plzňou a vedúcou Spartou Praha. "Rudí" majú na čele poradia už len jednobodový náskok a v sobotu ich čaká mestské derby na ihrisku Slavie.

"Každé víťazstvo je cenné. Je jedno, či 2:1 alebo 4:0. Sme radi, že sme zvládli zápas v Jihlave a získali sme tri body," cituje klubový web "viktoriánov" 30-ročného zakončovateľa. 

Marek Bakoš naskočil do stretnutia v 64. min, keď vystriedal na hrote útoku Stanislava Tecla. Na gól mu prihral ďalší striedajúci hráč Daniel Kolář. "Už si ani nepamätám, kedy som dal naposledy gól. Asi pred dvoma rokmi sme tiež obaja naskočili do duelu z lavičky a to stretnutie sme rozhodli. Na túto situáciu som si spomenul pred zápasom v Jihlave a rozprával som sa o nej s Danom, že by sa nám to mohlo opäť podariť. A ono to vyšlo," tešil sa Bakoš, ktorý od letnej prípravy takmer neustále laboroval so zraneniami. "Som rád, že som sa doliečil. Dúfam, že už budem zdravý a k dispozícii na ihrisku. Pred cestou do Jihlavy sme neboli nejako psychicky dole. Naše ostatné dva zápasy síce neboli podľa predstáv, ale v Liberci sme s náročným súperom získali bod. Akurát domáci zápas s Duklou Praha sa nám nevydaril, preto sme v Jihlave chceli vyhrať. Od začiatku sme išli za víťazstvom. Domáci hrali statočne, ale my sme boli lepší," zhodnotil piatkové meranie síl Marek Bakoš. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies