Bakoš na prahu stého štartu v Gambrinus lige

NETKY.SK • 19 Apríl 2013, 11:23 • 2 min
Bakoš na prahu stého štartu v Gambrinus lige

PLZEŇ - Ak Marek Bakoš zasiahne do piatkového stretnutia Plzeň - Příbram, pripíše si stý štart v najvyššej českej futbalovej súťaži. Slovenský reprezentant sa môže štyri dni po svojich 30. narodeninách dočkať ďalšieho jubilea.

slovakia

left justify in out

Aktuálne piaty najlepší strelec (9 gólov) Gambrinus ligy 2012/2013 hral v Česku len za Viktoriu Plzeň. Ligovú premiéru v jej drese absolvoval 1. augusta 2009 v dueli proti Tepliciam (2:2) a o pätnásť dní neskôr sa prvýkrát strelecky presadil v súboji so Slovanom Liberec (2:3).

1. FK Příbram, s ktorým sa zverenci Pavla Vrbu stretnú v piatok o 20.45 h v Doosan aréne, nepatrí k obľúbeným súperom plzenskej Viktorie. "Vieme, že v dueloch proti Příbramu sa nám nedarí podľa predstáv. Nie je to súper, ktorý by nám vyhovoval, ale na to sa nemôžeme vyhovárať. Čaká nás zápas pred domácim publikom a pripravujeme sa tak, aby sme ho zvládli," povedal Bakoš pre oficiálnu stránku svojho zamestnávateľa. V Česku sa schyľuje k drsnému boju o titul, na čele ligovej tabuľky sa usadili Plzeň a Sparta, ktorí majú zhodne po 50 bodov. Zaváhanie v stretnutí so súperom z dolnej polovice tabuľky by mohlo mať pre hráčov osemfinalistu tohtosezónnej edície Európskej ligy UEFA fatálne dôsledky. "Rešpektujeme každého súpera, pretože vieme, že ak nepredvedieme výkon hodný nášho mužstva, môžeme mať problém s každým. Za Příbram hrajú chlapci, ktorí prišli z Plzne. Bude to pre nich motivácia navyše, s tým sa musíme vyrovnať. Nemôžeme si dovoliť zaváhanie," dodal rodák z Novej Bane Bakoš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies