Bakoš deviatym najstarším strelcom hetriku v Česku

NETKY.SK • 25 Február 2016, 13:44 • 2 min
Bakoš deviatym najstarším strelcom hetriku v Česku

PRAHA - Marek Bakoš z Liberca je deviatym najstarším futbalistom s hetrikom v histórii najvyššej českej súťaže, dosiahol ho v uplynulom kole Synot ligy proti Jabloncu (3:2).

slovakia

left justify in out

Rodák z Novej Bane oslávi v polovici apríla 33. narodeniny. Držiteľom veteránskeho rekordu je Karel Jarolím, ktorý vo veku 38 rokov na jeseň 1994 prispel troma gólmi k víťazstvu Bohemians nad Benešovom 5:2. Dvojkou v rebríčku je Libor Došek zo Slovácka - ten v úvode tohto ročníka hetrikom skolil Duklu Praha ako 37-ročný. Nasledujú Patrik Berger (v drese Sparty vo veku 35 rokov), Michal Bílek (Teplice/34), Pavel Verbíř (Teplice/34), David Lafata (Sparta/33), Ivan Hašek (Sparta/33) a Radek Drulák (Drnovice/33). Rovnako 32-roční ako Bakoš dosiahli tri presné zásahy v jednom dueli aj Horst Siegl (Příbram), Alois Grussmann (Opava), Pavel Kuka (Slavia) a Edvard Lasota (Zlín). 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies