Bakoš a Pauschek adeptmi na Sklamanie jesene v Česku

NETKY.SK • 4 December 2013, 15:34 • 2 min
Bakoš a Pauschek adeptmi na Sklamanie jesene v Česku

PRAHA - Útočník Viktorie Plzeň Marek Bakoš a krajný obranca Sparty Praha Lukáš Pauschek ašpirujú na nelichotivý titul Sklamanie jesene v najvyššej českej futbalovej súťaži 2013/2014 podľa športovej sekcie Blesku. Spolu s nimi sa do anketového rozstrelu dostali zatiaľ v hlasovaní vedúca Slavia Praha, Jan Chramosta (Mladá Boleslav) a Michal Ordoš (Olomouc).

slovakia

left justify in out

"Mal byť útočníkom Plzne číslo jeden, ale pre zranenie vynechal úvod sezóny a už sa nepredral nazad do zostavy. Zasiahol do jedenástich ligových zápasov, v ktorých však odohral len 337 minút. Strelecky sa presadil iba raz, druhý zásah v tomto súťažnom ročníku zaznamenal v Lige majstrov na ihrisku CSKA Moskva," napísal v súvislosti s Bakošom web isport.blesk.cz.

"Stál 12 miliónov korún a mal byť plnohodnotným členom zostavy. V lige si však nepripísal ani jeden štart. Odohral len dva pohárové zápasy a bol pri výbuchu s Häckenom v Európskej lige," uvádza sa v hodnotení Pauschekovej polsezóny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona