Bajza nezostane v Baníku Ostrava

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 18:56 • 2 min
Bajza nezostane v Baníku Ostrava

BRATISLAVA - Slovenský futbalový brankár a bývalý mládežnícky reprezentant Pavol Bajza sa naďalej musí hľadať nový angažmán.

slovakia

left justify in out

Jeho snaha presadiť sa v českom tíme FC Baník Ostrava, ktorý vedie tréner Vlastimil Petržela, neviedla k uzavretiu dohody o spolupráci. Po sústredení v Národnom tréningovom centre v Poprade už s Bajzom v Ostrave nepočítajú.


"Mladý ľavý bek Jakovlev, útočník Rolinc a skúsený gólman Vašek s nami zostávajú a pokračujú v príprave. Naopak, s Konnsimbalom a Bajzom sme sa počas víkendu rozlúčili,“ poznamenal športový riaditeľ FC Baník Dušan Vrťo pre oficiálnu internetovú stránku klubu, ktorý v uplynulej sezóne obsadil posledné 16. miesto v Synot lige a v nastávajúcom ročníku bude účinkovať len v druhej najvyššej českej súťaži.


Dvadsaťštyriročný rodák zo Žiliny (nar. 4. septembra 1991) je odchovancom dubnického futbalu. Takmer dvojmetrový gólman bol od roku 2012 kmeňovým hráčom Parmy (zachytal si aj v Serie A), jarnú časť sezóny 2014/2015 strávil na hosťovaní v ďalšom talianskom mužstve Crotone.

 

Po ukončení spolupráce s Parmou v lete 2015 bol na skúške v poľskom tíme Podbeskidzie Bielsko-Biala, ale nedohodol sa tam na podmienkach zmluvy. Vlani v auguste sa upísal slovinskému klubu NK Zavrč, kde však v januári skončil.

 

O Bajzove služby sa údajne potom interesoval poľský klub Slask Vroclav, napokon však na jar pôsobil v rámci hosťovania na Slovensku - v druholigovom klube TJ Iskra Borčice. V júni sa objavil na úvodnom zraze fortunaligového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies