Bagayoko bol hanbou pre seba i kouča Chovanca

NETKY.SK • 4 December 2014, 19:03 • 2 min
Bagayoko bol hanbou pre seba i kouča Chovanca

BRATISLAVA - Slovan Bratislava zvíťazil v stredajšej dohrávke 10. kola najvyššej slovenskej futbalovej súťaže nad ViOn-om Zlaté Moravce 2:1, tréner "belasých" Jozef Chovanec však nehýril nadšením.

slovakia

left justify in out

"Vedeli sme, že terén sa postupne bude zhoršovať, a preto som rád, že sme strelili góly hneď v úvode. Súper po zmene strán spresnil svoju hru, prevyšoval nás v osobných súbojoch, my sme nepremenili viaceré brejkové situácie. S výkonom v prvom polčase som spokojný, s tým v druhom už nie," cituje Chovanca web Fortuna ligy.

 

Slovan mal na Pasienkoch po úvodnej 20-minútovke upokojujúci dvojgólový náskok zásluhou Marka Milinkoviča, napokon sa však strachoval o body, keďže v 85. min znížil Márius Charizopulos. 

 

Sprievodnou zaujímavosťou na strane Bratislavčanov bolo, že Mamadou Bagayoko pobudol na trávniku len od 46. do 76. minúty. "Nestriedal som ho pre nejaké zranenie, ale preto, lebo jeho výkon bol nesústredený od momentu, ako vybehol na ihrisko. To, čo ukázal, bola hanba preňho i pre mňa," soptil Chovanec. 

 

Slovan sa posunul na 5. priečku, za vedúcou Žilinou zaostáva o tucet bodov. Ešte má k dobru nedeľňajšiu dohrávku proti Trnave (17.30 h), opäť pred vlastnými fanúšikmi. V stredu bolo na tribúnach iba 635 platiacich divákov, čo je pre Bratislavčanov negatívny rekord. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies