Bagala: Kornel bol najväčší frajer, akého som poznal

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 12:33 • 2 min
Bagala: Kornel bol najväčší frajer, akého som poznal

BRATISLAVA - Vo veku 83 rokov zomrel dnes v skorých ranných hodinách v bratislavskej nemocnici na Kramároch spisovateľ, publicista, ctiteľ humoru a westernov Kornel Földvári.

slovakia

left justify in out

"Pacientov stav bol vážny, nadránom v nemocnici zomrel" potvrdila TASR hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Petra Stano Maťašovská.

 

Úmrtie potvrdil aj jeho vydavateľ a priateľ Koloman Kertész Bagala. "Kornel bol najväčší frajer, akého som poznal. Nič nebral na ľahkú váhu, ale nič mu nebránilo obrátiť to na srandu. Bude mi za ním smutno, ale vždy sa usmejem, keď si na neho spomeniem," vyjadril sa na sociálnej sieti Facebook.

 

Kornel Földvári podľa neho v krátkom čase utrpel dva infarkty. "Ležal na Kramároch 13 dní, takmer do poslednej chvíle komunikoval, dokonca aj vtipkoval, ale po druhom infarkte boli jeho šance mizivé, lekárom sa už nepodarilo ho zachrániť," doplnil Bagala s tým, že dátum a miesto pohrebu budú známe čoskoro.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies