Baena obvinil Messiho: Odmietol mi podať ruku

NETKY.SK • 24 September 2013, 11:58 • 2 min
Baena obvinil Messiho: Odmietol mi podať ruku

MADRID - Defenzívny stredopoliar Raya Vallecana Raúl Baena obvinil najlepšieho futbalistu súčasnosti Lionela Messiho z FC Barcelona, že odmietol športové gesto podania ruky pred víkendovým zápasom spomenutých klubov v najvyššej španielskej súťaži.

slovakia

left justify in out

Reportáže zo sobotňajšieho stretnutia však tvrdili, že týmto skutkom sa previnil práve Baena. "Chcel by som veci uviesť na správnu mieru. V mnohých správach sa uvádza, že ja som odmietol podať ruku veľkému Messimu. Barcelona bola u nás hosť, preto jej hráči pred duelom prechádzali popred nás a zdravili nás podaním rúk. Jasne sa dá dokázať, že ja som bol pripravený na toto gesto, ale Messi len prešiel okolo mňa, tak som stiahol ruku. Neviem, či si to vôbec uvedomil. Ja tomu však neprikladám veľkú dôležitosť a nemienim o tom ďalej diskutovať. Chcel som len povedať pravdu, aby sa o mne nehovorilo ako o 'podrazákovi'," cituje klubový web Raya Vallecana slová 24-ročného Raúla Baenu, ktorý ďalej odmietol tvrdenie, že sa Argentínčanovi Messimu pomstil počas merania síl zákerným faulom. "Bol to zákrok, akých býva v zápasoch obrovské množstvo. Rozhodca ma potrestal žltou kartou, to je všetko," reagoval Baena.

"Blaugranas" vyhrali v Madride 4:0 a po piatich kolách majú na konte 15 bodov a vynikajúce skóre 18:4. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies