Backstreet Boys zverejnia v januári dokument

NETKY.SK • 3 December 2014, 16:39 • 2 min
Backstreet Boys zverejnia v januári dokument

USA - Americká skupina Backstreet Boys plánuje 30. januára zverejniť dokument Backstreet Boys: Show 'Em What You're Made Of.

slovakia

left justify in out

Dielo v ten deň uvedú na trh v USA, pričom od 26. februára ho ponúknu aj do celosvetovej distribúcie.

 

Na novinke režiséra Stephena Kijaka pracovali dva roky. Ako uviedli na oficiálnej webstránke skupiny www.backstreetboys.com, dokument "prebáda extrémy slávy, osudov, zrady a obrodenia". Vo filme sa objavia všetci členovia zoskupenia Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A. J. McLean a Kevin Richardson, ktorí sa podieľali aj na produkcii. 

 

Backstreet Boys sa sformovali v roku 1993 na Floride. Na svojom konte majú zatiaľ osem štúdiových albumov - Backstreet Boys (1996), Backstreet's Back (1997), Millennium (1999), Black & Blue (2000), Never Gone (2005), Unbreakable (2007), This Is Us (2009) a In a World Like This (2013). Na celom svete z nich predali viac ako 130 miliónov kópií. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Anywhere For You, Quit Playing Games (With My Heart), As Long As You Love Me, Everybody (Backstreet's Back), All I Have To Give, I Want It That Way, Show Me The Meaning Of Being Lonely, Shape Of My Heart alebo Drowning. Formácia fungovala v rokoch 2006 - 2012 bez Kevina Richardsona. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies