Backstreet Boys nahrávajú nový album

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 13:31 • 2 min
Backstreet Boys nahrávajú nový album

LOS ANGELES - Americká skupina Backstreet Boys pracuje na novom albume. Prezradil to jeden z jej členov, Nick Carter.

slovakia

left justify in out

"Som v štúdiu s Backstreet Boys, nahrávame novú pieseň s Florida Georgia Line. Pracujeme aj na našom novom albume. Pripravte sa," napísal 36-ročný spevák k fotografii na sociálnej sieti Instagram. V ten istý deň jeho kolega Brian Littrell prostredníctvom Instagramu prezradil, že skladba, na ktorej skupina spolupracuje s duom Florida Georgia Line, vyjde už koncom augusta.

 

 

 

Názov ani dátum vydania novej štúdiovky Backstreet Boys zatiaľ nie je známy. Päťčlenná formácia sa naposledy predstavila nahrávkou In a World Like This (2013). Tú vydala po návrate Kevina Richardsona, ktorý skupinu opustil v roku 2006.

 

Backstreet Boys sa sformovali v roku 1993 na Floride. Na svojom konte majú zatiaľ osem štúdiových albumov - Backstreet Boys (1996), Backstreet's Back (1997), Millennium (1999), Black & Blue (2000), Never Gone (2005), Unbreakable (2007), This Is Us (2009) a spomínaný In a World Like This. Na celom svete z nich predali viac ako 130 miliónov kópií. Medzi ich najväčšie hity patria skladby ako Anywhere For You, As Long As You Love Me, Everybody (Backstreet's Back), I Want It That Way, Shape Of My Heart alebo Drowning.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies