Backstreet Boys budú od februára do apríla koncertovať po Európe

NETKY.SK • 20 November 2013, 09:54 • 2 min
Backstreet Boys budú od februára do apríla koncertovať po Európe

LONDÝN - Už 18. februára 2014 odštartuje americká vokálna skupina Backstreet Boys v pôvodnom zložení svoje európske koncertné turné, ktorého prvou zastávkou bude portugalský Lisabon.

slovakia

left justify in out

Šnúra koncertov, ktorá sa uskutoční pri príležitosti 20. výročia vzniku formácie, opäť privedie na pódiá všetkých pôvodných členov skupiny, vrátane Kevina Richardsona, ktorý sa pred časom otočil ku kolegom chrbtom. Členovia skupiny odkázali fanúšikom na starom kontinente, že sa už nevedia dočkať stretnutí s nimi a ohlasu na novú šou, ktorú pre nich pripravili.

Dejiskami ďalších koncertov budú postupne Madrid, Miláno (22.2.), Moskva a Petrohrad (26.2.-27.2.), Mníchov (3.3.), Berlín, Helsinki, nórske mestá Stavanger, Oslo a Trondheim, Štokholm, Göteborg, Kodaň, nemecký Oberhausen (17.3.), Paríž, švajčiarsky Zürich (19.3.) a na záver kontinentálnej časti turné nemecký Mannheim, belgické Antverpy, nemecký Hannover a holandský Rotterdam.

Európske turné Backstreet Boys vyvrcholí potom v mestách Veľkej Británie a Írskej republiky koncertmi v Birminghame, Dubline, Glasgowe, Londýne a Manchestri (5.4.2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona