Bacil & Rakby chystajú pre LMFAO špeciálnu šou

NETKY.SK • 9 Júl 2012, 21:26 • 2 min
Bacil & Rakby chystajú pre LMFAO špeciálnu šou

Bacil & Rakby chystajú pre LMFAO špeciálnu šou

slovakia

left justify in out

img

Predskokanom americkej formácie LMFAO, ktorá sa 14. augusta po prvý raz predstaví na Slovensku, bude dvojica Bacil & Rakby. Tá si na vystúpení pred svetoznámym duom z Kalifornie dáva veľmi záležať. Na hodinu trvajúcom koncerte v areáli Incheba Open Air chce predstaviť nový album Abnormal (2012), pričom okrem rapperov bude na pódiu aj DJ Kappa a sexi tanečnice Ladylicious. Ešte pred dvojicou Bacil & Rakby vystúpia DJ Carlo & DJ Brano, ktorí otvoria večerný program. Mimoriadnym hosťom LMFAO bude aj slávny Bruno from Ibiza či vynikajúca maďarská DJka Lia Kustanczi. O finále večera sa postará DJ Breeth so špeciálnym setom. Všetkých návštevníkov navyše čaká aj prekvapenie v podobe špeciálneho hosťa, ktorého si LMFAO prinesú so sebou. Celá párty tak môže podľa plánov trvať až do skorého rána.

Vstupenky na podujatie sa v súčasnosti v sieti Ticketportal predávajú za 35 eur. V predpredaji sú tiež VIP vstupenky za 60 eur, ktoré zabezpečujú sedenie na VIP tribúne s priamym výhľadom na pódium, samostatný VIP vchod, oddelené VIP parkovisko pre autá, služby VIP baru s pestrou ponukou nápojov a zdarma nápoj aloe vera.

RedFoo (Stefan Kendal Gordy) a SkyBlu (Skyler Austen Gordy) alias LMFAO pôsobia na scéne od roku 2006. Pôvodne sa volali Sexe Dude, no po intervencii babičky sa premenovali. V novembri 2008 podpísali zmluvu s vydavateľstvom Interscope a v júli 2009 vydali debutový album Party Rock so singlami I'm in Miami Bitch, La La La, Shots a Yes. V roku 2009 sa stala nielen v USA hitom skladba Let the Bass Kick in Miami Girl, pod ktorou je okrem LMFAO podpísaný aj DJ Chuckie. V roku 2010 si ich pozval na hosťovanie do skladby Gettin' Over You Francúz David Guetta a o úspechu LMFAO bolo rozhodnuté.

Skutočný prelom však predstavovala až skladba Party Rock Anthem (feat. Lauren Bennett and GoonRock) z druhého štúdiového albumu Sorry for Party Rocking (2011). Pieseň sa stala medzinárodným hitom, LMFAO s ňou ovládli rebríčky v USA i vo Veľkej Británii a z lokálnej hviezdičky sa stala svetoznáma skupina. Na úspech Party Rock Anthem nadviazali ďalšími úspešnými singlami ako Sexy and I Know It a Sorry for Party Rocking. Tento rok formácia vystúpila po boku Madonny počas polčasovej prestávky Super Bowlu. Ich vystúpenie si len v USA pozrelo 114 miliónov televíznych divákov. Počas krátkeho pôsobenia na scéne už LMFAO stihli získať dve Hip-Hop Nation Awards, NRJ Music Awards, Kids' Choice Award a nominovaní bolí aj na Grammy.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies