Bačik si otvoril strelecký účet v KHL, sezónu dohrá v Martine

NETKY.SK • 16 Február 2017, 08:38 • 2 min
Bačik si otvoril strelecký účet v KHL, sezónu dohrá v Martine

BRATISLAVA - Až 47 zápasov čakal Patrik Bačik na to, aby si otvoril strelecký účet v nadnárodnej KHL. Obranca bratislavského Slovana sa dočkal až v záverečnom súboji „belasých“ v základnej časti aktuálnej sezóny.

slovakia

left justify in out

Na stredajšom domácom víťazstve Slovana 7:5 nad Medveščakom Záhreb sa okrem presného zásahu na 2:0 podieľal aj dvoma asistenciami. V tomto ročníku odohral Bačik za Slovan 45 duelov KHL. „Čakal som, že absolvujem tak desať či dvanásť zápasov a zvyšok strávim v Martine. No a podarilo sa mi tu byť celú sezónu, za čo som vďačný. Uvidíme, čo bude ďalší rok," povedal mladý obranca, ktorý si sezónu predĺži v MHC Martin. Za tím z Turca odohral v tomto ročníku 5 zápasov (1+2). Premiérový presný zásah v KHL si Bačik užil.

 

"Len škoda, že to bol taký šťastný zásah, mohol padnúť aj inak. A bolo to v zápase, ktorý už nič neriešil. Ale chvalabohu sme vyhrali, aj keď v závere sme to trochu zdramatizovali," poznamenal Bačik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona