Bach je favoritom na post prezidenta MOV

NETKY.SK • 24 August 2013, 15:25 • 2 min
Bach je favoritom na post prezidenta MOV

LONDÝN - William Hill favorizuje v boji o OH 2020 japonské Tokio

slovakia

left justify in out

Nemec Thomas Bach je podľa bookmakerov spoločnosti William Hill najväčším favoritom na post prezidenta Medzinárodného olympijského výboru (MOV). Súčasný viceprezident je jedným zo šiestich kandidátov, ktorí sa budú 10. septembra v Buenos Aires uchádzať o nástupnictvo po Belgičanovi Jacquesovi Roggeovi. Päťdesiatdeväťročného právnika, zlatého medailistu z OH 1976 v šerme, dopĺňajú v boji o prezidentský post Singapurčan Ser Miang Ng, Portoričan Richard Carrión, Ukrajinec Sergej Bubka, Švajčiar Denis Oswald a Taiwančan Wu Čching-kchuo.

V súboji o olympijské hry 2020 by podľa Williama Hilla malo jednoznačne uspieť Tokio, na ktoré vypísali kurz 4:9. Istanbul vstúpi do volieb s pomerom 3:1 a Madrid s 9:2. Členovia MOV vyberú dejisko OH 2020 v Buenos Aires 7. septembra. Informácie zverejnil web Inside The Games.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies