Babyboom pokračuje! Ďalšia tehotná speváčka

NETKY.SK • 6 August 2017, 11:21 • 2 min
Babyboom pokračuje! Ďalšia tehotná speváčka

BRATISLAVA - Americká speváčka Christina Perri čaká dieťa so snúbencom Paulom Costabilom.

slovakia

left justify in out

O radostnú správu sa podelila prostredníctvom Instagramu, kde zverejnila čiernobielu fotografiu, na ktorej jej vidieť tehotenské bruško. „Hádajte čo," napísala 30-ročná rodáčka z Bensalemu v Pennsylvanii k záberu, na ktorom ju trojročná neter Tesla drží za brucho a nad ňou je text „Čoskoro príde Teslin malý bratranec alebo sesternica".

Perri a novinár Paul Costabile tvoria pár od roku 2016 a zásnuby oznámili tento rok v júni.

Christina Judith Perri sa stala známou po tom, ako jej debutový singel Jar of Hearts v roku 2010 zaznel v tanečnej súťaži So You Think You Can Dance. Ešte v tom istom roku jej vyšlo aj EP The Ocean Way Sessions. Následne podpísala zmluvu s vydavateľstvom Atlantic Records a vydala debutový štúdiový album Lovestrong (2011). Pozornosť si vyslúžila aj skladbou A Thousand Years, ktorú napísala pre film Twilight sága: Úsvit - 2. čast (2012). Jej druhá štúdiovka Head or Heart vyšla v roku 2014 a v máji 2016 oznámila, že pracuje na svojom treťom albume.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona