Babitzová končí ako predsedníčka Šance

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 12:35 • 2 min
Babitzová končí ako predsedníčka Šance

BRATISLAVA - Eva Babitzová končí ako predsedníčka strany Šanca. Na najbližšom straníckom kongrese sa už nebude o funkciu uchádzať. Dôvodom je volebný výsledok Šance (0,25 percenta). Oznámila to na stránke na Facebooku.

slovakia

left justify in out

"Konám tak, ako si myslím, že vo svete slušnej a civilizovanej politiky má konať každý líder strany po takomto výsledku," píše vo svojom statuse Babitzová. Tvrdí, že neodchádza, ani sa nemieni stratiť z diskusie.

 

"Robím všetko pre to, aby Šanca pokračovala. Slovensko potrebuje stranu, ktorá vyznáva základné demokratické a civilizačné hodnoty. Slovensko je v ťažkej situácii, základná emócia je hnev a v hneve sa vždy robia najväčšie chyby," uviedla.

 

Práve teraz je podľa Babitzovej extrémne dôležité, aby svoje zastúpenie a hlas našli všetci, ktorí sú presvedčení, že patríme do západného civilizačného okruhu.

 

"Všetci, ktorým je nacizmus a všetky jeho prejavy z duše odporné, ktorých vízia účasti na skorumpovanej moci ani prevládajúca verejná mienka neprinútia poprieť základné hodnoty," doplnila.

 

 

 

Rozhodla som sa, že nebudem na pripravovanom kongrese strany Šanca kandidovať za predsedníčku. Nevzdávam sa, neodchádzam...

Posted by Eva Babitzová on Thursday, April 7, 2016



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies