Babišovej partnerke niekto založil falošný profil na Facebooku, aj so sexi fotografiami!

NETKY.SK • 16 Apríl 2014, 12:06 • 2 min
Babišovej partnerke niekto založil falošný profil na Facebooku, aj so sexi fotografiami!

PRAHA – Na Facebooku sa objavuje tisíce falošných profilov. Pred niekoľkými dňami sa tam objavil aj profil partnerky českého ministra Andreja Babiša Moniky.

slovakia

left justify in out

Český server extra.cz profil označil za falošný, ale objavili sa na ňom aj fotografie z Monikinho mobilu. Na jednej „selfie“ dokonca ukazuje aj svoj dekolt. Fotografiu dnes už niekto z profilu vymazal.

 

img

 

Monika Babišová sa s veľkopodnikateľom zoznámila v roku 1992, keď Babiš ešte pracoval ako obchodný riaditeľ Petrimexu. Randiť spolu začali až o dva roky neskôr. V tom čase zakladal Andrej Babiš firmu Agrofert.

 

Andrej Babiš je najbohatším Slovákom a jediným eurovým miliardárom. Momentálne žije v Prahe a v posledných parlamentných voľbách sa jeho strana ANO dostala do českej poslaneckej snemovne. Babiš pôsobí vo vláde Bohuslava Sobotku ako minister financií.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies