Babiša chcel niekto otráviť, domov mu prišla obálka so smrteľnou dávkou jedu!

NETKY.SK • 24 November 2014, 13:45 • 2 min
Babiša chcel niekto otráviť, domov mu prišla obálka so smrteľnou dávkou jedu!

PRAHA - V obálke, ktorú vo štvrtok 20. novembra doručili českému ministrovi financií Andrejovi Babišovi (ANO), sa nachádzala smrteľná dávka jedu. Potvrdili to testy, ktoré urobil český Štátny ústav jadrovej, chemickej a biologickej ochrany. Naopak, zásielky doručené na Pražský hrad a do televízie Prima, neboli toxické. Informoval o tom dnes spravodajský portál iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

Obálka adresovaná na ministerstvo financií obsahovala nebezpečný jed a to v smrteľnej dávke, uviedol hovorca štátneho ústavu Radek Pokorník.

 

Obálka s jedom bola podaná v Slovinsku. Podľa slov Babiša dorazila k nemu domov, o jede nevie.

 

Polícia nechcela kauzu s obálkami komentovať, aby neohrozila vyšetrovanie a neinšpirovala ďalších ľudí k podobným činom.

 

Podobnú obálku s jedom dostalo minulý týždeň aj ministerstvo vnútra. List bol adresovaný priamo ministrovi Milanovi Chovancovi. Testy dokázali, že v ňom bola látka na báze kyanidu, a to v životu nebezpečnom množstve, pripomenul portál iDNES.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies