Babiš: Zeman nemá so mnou problém, nemá dôvod mi neveriť

NETKY.SK • 16 Marec 2017, 17:58 • 2 min
Babiš: Zeman nemá so mnou problém, nemá dôvod mi neveriť

PRAHA - Českého vicepremiéra, ministra financií ČR Andreja Babiša prijal dnes popoludní na Pražskom hrade prezident ČR Miloš Zeman.

slovakia

left justify in out

Obaja politici sa okrajovo dotkli pri stretnutí kauzy, ktorá viedla v stredu k žiadosti Poslaneckej snemovne Parlamentu ČR, aby šéf rezortu financií objasnil svoje príjmy a súčasne vyvrátil vážne podozrenia z daňových únikov.

 

"Ja som to pánovi prezidentovi vysvetlil, že je to organizovaná kauza, že vždy nejaký novinár aktivista vypustí nejakú lož. Vždy som podnikal podľa zákonov," cituje Babišove slová po asi hodinovom stretnutí, ktoré sa uskutočnilo z prezidentovej iniciatívy, internetový server Novinky.cz.

 

Na otázku, ako reagovala na záležitosť hlava štátu, Andrej Babiš uviedol: "Pán prezident s tým problém nemá. Nemá dôvod mi neveriť."

 

Spomínaná problematika nebola však hlavnou témou stretnutia. Prezident zablahoželal Andrejovi Babišovi k znovuzvoleniu za predsedu hnutia ANO. "Zaujímal sa o snem, hovorili sme o ľuďoch z hnutia, ktorých stretáva," informoval Andrej Babiš. O prezidentských voľbách, či o otázke prípadnej podpory ANO prezidentovi Zemanovi sa na stretnutí podľa ministrových slov nehovorilo.

12 le dod



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona