Babiš v stredu absolvuje vyšetrenie, ruší plánovanú cestu

NETKY.SK • 29 Marec 2022, 17:39 • 2 min
Babiš v stredu absolvuje vyšetrenie, ruší plánovanú cestu

PRAHA – Český expremiér Andrej Babiš neuskutoční svoju plánovanú návštevu maďarského premiéra Viktora Orbána. Znemožňuje mu to jeho zdravotný stav. TASR správu prevzala zo spravodajského servera iDnes.cz, ktorý sa odvoláva na Babišove utorňajšie vyjadrenia pre Rádio Impuls.

slovakia

left justify in out

Šéf hnutia ANO v stredu absolvuje vyšetrenie v pražskom Inštitúte klinickej a experimentálnej medicíny (IKEM). Cieľom je podľa iDnes.cz zistiť príčinu jeho nedávnej hospitalizácie.

 

„Cítim sa dobre, lekári by však radi zistili, čo bolo príčinou môjho stavu, keď som stratil vedomie a zablokovalo sa mi tenké črevo,“ povedal Babiš v utorok v Rádiu Impuls.

 

img

 

Orbán pred českými parlamentnými voľbami, ktoré sa konali vlani v októbri, Babiša „podporil“ v Prahe, píše iDnes.cz. Babiš prijal maďarského premiéra 29. septembra. Český expremiér však Orbána pred nedeľňajšími parlamentnými voľbami v Maďarsku osobne podporiť nepôjde.

 

„Ja teraz, samozrejme zo zdravotných dôvodov, nemôžem cestovať,“ povedal. Babiša 11. marca prijali v IKEM, kde bol následne niekoľko dní hospitalizovaný a absolvoval sériu vyšetrení. Písal o tom na svojej webovej stránke Český rozhlas.

 

Možno vás zaujme: Ťažká betónová platňa zranila dvoch pracovníkov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies