Bábiky Barbie a Ken si prešli veľkou revolúciou

NETKY.SK • 23 Jún 2017, 16:31 • 2 min
Bábiky Barbie a Ken si prešli veľkou revolúciou

CALIFORNIA - Prirodzenosť je to, čo teraz vo svete naozaj fičí. Či už je to v podobe RAW stravovania, prirodzeného líčenia, cvičenia s vlastnou váhou a... v neposlednom rade v podobe bábik Barbie a Kena. Ako v súčasnosti vyzerajú?

slovakia

left justify in out

Výrobca Mattel bol v minulosti veľmi kritizovaný za svoje bábiky, ktoré majú nereálne rozdiely a nepomery telesných partií a nie sú rozmanité, či propagujú nezdravo chudé telo.

 

V dôsledku toho spoločnosť rozšírila svoju ponuku Barbie v minulom roku tak, aby zahŕňala všetky typy postáv - drobné, vysoké a zdravo vyzerajúce - rovnako ako sedem rôznych tónov pleti reprezentujúcich rôzne rasy a etnickú príslušnosť. Až teraz Barbie bábiky nadobudli podobu reálnych ľudí.

 

Mattel oznámila 15 nových Kenov s troma rôznymi druhmi tela - "chudý", "široký" a "originálny". Dodávajú tiež sedem rôznych tónov pleti, osem farieb vlasov, deväť účesov a rôzne farby očí. Okrem toho značka pridala do ich zostavy ďalších 25 rôznych bábik Barbie.

 

Nové bábiky označujú Kenovu prvú hlavnú transformáciu, odkedy prvýkrát debutoval v roku 1961.

 

 

"Tým, že pokračujeme v rozširovaní našej produktovej línie, predefinujeme to, ako vyzerá táto bábika Barbie alebo Ken," uviedla v tlačovej správe Lisa McKnight, senior viceprezidentka a generálna riaditeľka spoločnosti Barbie. "Nová bábika - Ken bol prirodzeným vývojom pre značku a umožnil tak ďalej prispôsobiť sa úlohe, ktorú chce hrať vo svete Barbie," doplnila.

 

Mladé dievčatá a chlapci budú mať teraz tak možnosť hrať sa s bábikami, ktoré im ukazujú svoje telá a telá ich blízkych - sú prirodzené a stojí za to ich milovať.

 

Zatiaľ čo tieto bábiky sú skvelým krokom správnym smerom, stále existuje veľa ďalších typov tiel a tónov pleti, ktoré tieto bábiky nepredstavujú. Pre jedného, "široký" Ken je stále dosť fit. Dúfajme, že to nebude trvať ďalších 56 rokov, kým značka bude ďalej diverzifikovať svoje bábiky značky Ken.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies