Babička uverila podvodníčke, prišla o úspory

NETKY.SK • 15 December 2016, 10:37 • 2 min
Babička uverila podvodníčke, prišla o úspory

BRATISLAVA/NITRA – O takmer všetky úspory prišla 91-ročná starenka z Vrábeľ v Nitrianskom okrese, ktorú okradla zatiaľ neznáma podvodníčka.

slovakia

left justify in out

Dôverčivá pani Alžbeta jej chcela pomôcť, naletela pritom na starý osvedčený trik. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, neznáma žena jej zavolala, predstavila sa ako jej dcéra, nahovorila jej, že mala dopravnú nehodu a súrne potrebuje 5000 eur. Babička sa preľakla, pretože dcéra od nej v ten večer odišla. V noci prišla pre peniaze žena s kapucňou na hlave a tvrdila, že je dcérina priateľka, dôchodkyňa jej dala 1850 eur a dohodli sa, že po zvyšok si príde ráno. Ráno však zistila, že sa stala obeťou podvodu, jej dcéra sa vrátila domov. Polícia prípad vyšetruje ako podvod. Hlavne starších ľudí polícia znovu upozorňuje, aby nedávali peniaze neznámym osobám.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies