Babička bola v kostole, vykradli jej dom

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 10:38 • 2 min
Babička bola v kostole, vykradli jej dom

NOVÉ ZÁMKY - Babička bola v kostole, v Nitrianskom Hrádku jej vykradli dom. To, že niečo nie je v poriadku, si všimla policajtka zo Šurian v čase osobného voľna.

slovakia

left justify in out

Na ulici sa totiž potulovali podozriví muži. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, keďže policajtka vedela, že v dome býva 89-ročná babička, preverila, či je doma. Našla len poškodené dvere a ihneď kontaktovala kolegov. S ich pomocou o pár minút mužov zadržali. Mali pri sebe zlaté náušnice, náramky, retiazku, pamätné mince a peniaze, ktoré starenke zobrali. Našli však aj veci, ktoré v ten istý deň ukradli v Nových Zámkoch z domu 62-ročnej ženy. Dvadsaťšesťročného Júliusa a 31-ročného Petra obvinili z krádeže a porušovania domovej slobody. Stíhaní sú vo väzbe. V prípade dokázania viny im hrozí až trojročný pobyt za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona