B.J. Penn sa zranil preto UFC ruší celý galavečer UFC Fight Night 97

NETKY.SK • 20 Október 2016, 11:08 • 2 min
B.J. Penn sa zranil preto UFC ruší celý galavečer UFC Fight Night 97

HONOLULU - Najznámejší MMA zápasník z Hawaja sa zranil. Podľa dostupných informácií sa jedná o zranenie rebra. Zápas mal mať na UFC Fight Night 97 v Manille 15. októbra. Jeho súper mal byť Ricardo Lamas so skóre 16 výhier a 5 prehier. Jedná sa o skúseného zápasníka, ktorému ale posledné zápasy nevyšli podľa predstáv z posledných troch prehral dva.

slovakia

left justify in out

B.J. Penn nezápasil už od roku 2014 keď svoj posledný zápas prehral s Frankiem Edgarom, bola to už jeho tretia prehra v rade. Na jeho návrat sa fanúšikovia tešili už tento rok v apríli kedy mal zápasiť na UFC 197 proti Coleovi Millerovi. No vtedy mala posledné slovo USADA, keď dostal 6 mesačný dištanc kvôli mimosezónnemu použitiu infúzie.

 

Po zranení B.J. Penna vedenie UFC nedokázalo nájsť adekvátnu náhradu a tak sa rozhodli celý galavečer zrušiť. Ostatní zápasníci dostanú odškodné a vedenie im presunulo zápasy na ďalšie podujatia. A preto, že kalendár podujatí na rok 2016 je už plný tak to bude už asi v nasledujúcom roku. Mimochodom o celú akciu nebol ani veľký záujem do jej  zrušenie bolo predaných okolo 4000 lístkov. Tieto lístky budú fanúšikom samozrejme preplatené. 

Celý fight card vyzeral takto:

 

Hlavné zápasy:


Ricardo Lamas vs. B.J. Penn
Derrick Lewis vs. Marcin Tybura
Jenel Lausa vs. Yao Zhikui
Mizuto Hirota vs. Cole Miller

Predzápasy:


Sam Alvey vs. Alex Nicholson
Jon Tuck vs. Alex Volkanovski
Ryan Janes vs. Dongi Yang
Seo Hee Ham vs. Danielle Taylor
James Moontasri vs. Alex Morono
Ali Bagautinov vs. Kyoji Horiguchi



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies