Azylant z Ghany napadol nemecký pár motorovou pílou a ženu znásilnil. Polícia si myslela, že zúfalý telefonát je vtip!

NETKY.SK • 27 September 2017, 12:19 • 2 min
Azylant z Ghany napadol nemecký pár motorovou pílou a ženu znásilnil. Polícia si myslela, že zúfalý telefonát je vtip!

BONN - Ghanský žiadateľ o azyl sa v Nemecku postaral o ďalšiu životnú tragédiu mladých ľudí.

slovakia

left justify in out

Nemecký pár (23-ročná žena a jej 26-ročný priateľ) stanoval v prírodnej rezervácii v blízkosti mesta Bonn začiatkom apríla tohto roku. Romantiku a potešenie z prírody im drasticky narušil azylant z Ghany, identifikovaný ako Erik X.

Okolo polnoci, keď už mladí Nemci spali v stane, ich Erik X. napadol motorovou pílou. Vtrhol dnu, zobral im cennosti  - šesť eur a hudobnú kazetu. Následne ženu vytiahol von, kde ju brutálne dobil a znásilnil, pričom to celé musel sledovať jej priateľ. Tomu sa podarilo dovolať polícii, avšak muži zákona to vyhodnotili ako pokus o žart a falošnú správu.

 

Ako informoval Dailymail, pár je po incidente vážne traumatizovaní a lieči ich tím psychológov. Ženu museli ošetriť aj v nemocnici.

 

 Ďalší šok nastal na súde.

 

Erika X. neskôr zadržali v neďalekom Siegburgu, pričom testy jeho DNA sa zhodovali so stopami na mieste činu. Právnik mu odporučil mlčať. Azylant sa však rozrečnil a svoju obeť nazval „prostitútkou.“ "Ak dievča tvrdí, že bolo znásilnená, musí byť prostitútkou,“ tvrdí Erik X. Je známe, že moslimskí veriaci považujú normálne oblečené ženy za prostitútky, avšak táto bola schovaná v stane a v spacáku....

Ďalej, všetkých ostatných ľudí,  ktorí jeho čin odsúdili a „uverili“ obeti sú podľa neho „špinavci.“

 

Pri vyšetrovaní sa ukázalo, že Erikovi X. odmietli žiadosť o azyl v Taliansku, kam prišiel v januári tohto roka. Odtiaľ sa presunul do Nemecka ako väčšina migrantov. Desať dní pred incidentom ho úrady vypátrali a informovali o plánovanej deportácii. Nestihli to...prečo?

 

Vanessa Nolte z okresného úradu v Kolíne nad Rýnom povedala: "Dňa 23. marca dostal príkaz, 24. marca ho napadol."

 

Aký trest ho postihne, ešte nie je známe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies