Azur Reisen prerušuje lety dovolenkárov do Egypta

NETKY.SK • 22 August 2013, 18:44 • 2 min
Azur Reisen prerušuje lety dovolenkárov do Egypta

BRATISLAVA - Cestovná kancelária AZUR REIZEN prerušuje lety na dovolenky do Egypta. Ako informovala Tlačovú agentúru SR, ide jej o bezpečnosť klientov. Tí, ktorí už majú zakúpený zájazd do Egypta, dostali od cestovnej kancelárie (CK) možnosť zmeniť destináciu za zvýhodnených cenových podmienok.

slovakia

left justify in out

V Egypte momentálne dovolenkuje 368 klientov tejto CK, na Slovensko ich dopravia 24. augusta. Čerpajú si všetky objednané služby v letoviskách Hurghada a Marsa Alam a z destinácií odletia v pôvodne dohodnutých termínoch.

"Tento postup sme zvolili plne v záujme klientov, aby nebol narušený pokojný priebeh ich dovolenky, a aby si svoje objednané dovolenkové pobyty mohli vyčerpať v plnej miere. Zo strany klientov sme nezaznamenali žiadnu požiadavku o predčasný návrat z destinácie, nakoľko situácia v dovolenkových letoviskách na pobreží Červeného mora je pokojná," uviedla v dnešnom stanovisku cestovná kancelária.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona