Azealiu Banks za napadnutie vyhadzovača nedostane trest

NETKY.SK • 1 Február 2016, 14:41 • 2 min
Azealiu Banks za napadnutie vyhadzovača nedostane trest

LOS ANGELES - Americká rapperka a speváčka Azealia Banks nedostane trest za napadnutie člena bezpečnostnej služby jedného z losangeleských nočných klubov, s ktorým sa vlani v októbri dostala do konfliktu.

slovakia

left justify in out

Aj napriek tomu, že záverečnú časť incidentu zaznamenala bezpečnostná kamera, hudobníčku nebudú stíhať pre nedostatok dôkazov. Informoval o tom portál TMZ odvolávajúc sa na svoje anonymné právne zdroje, ktoré nahrávku videli. Podľa nich nie je jasné, kto bol v spomínanej potýčke útočník, a keďže vyhadzovač nemal žiadne zranenia, bolo by náročné viesť vo veci súdne konanie.


Incident sa stal koncom októbra minulého roka po tom, ako sa 24-ročná interpretka začala správať nevhodne, a preto jej povedali, aby odišla. Keď sa však blížila k východu, pokúsila sa spustiť protipožiarny alarm. Vyhadzovač sa ju preto snažil odtiahnuť preč, no vtedy ho aj so svojimi kamarátmi napadla.


Azealia Amanda Banks debutovala v roku 2011 skladbou 212, ktorá je zároveň prvým singlom z EP s názvom 1991 (2012). Skladba je podľa internetového magazínu Pitchfork deviatou najlepšou piesňou roka 2011. Banks skončila na treťom mieste v ankete talentov BBC Sound of 2012, keď sa pred ňu dostali iba soulový spevák Michael Kiwanuka a americký skladateľ a spevák Frank Ocean. V roku 2014 jej vyšiel album Broke With Expensive Taste, z ktorého pochádzajú single Yung Rapunxel, Heavy Metal and Reflective a Chasing Time. Na konte má NME Award, Billboard Award a Urban Music Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies