Azealia Banks uzavrela s prokurátorom dohodu o vine a treste

NETKY.SK • 16 Marec 2017, 17:11 • 2 min
Azealia Banks uzavrela s prokurátorom dohodu o vine a treste

LOS ANGELES - Americká rapperka Azealia Banks uzavrela s prokurátorom dohodu o vine a treste, ktorá sa vzťahuje na prípad napadnutia členky bezpečnostnej služby manhattanského nočného klubu Up&Down.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročná interpretka čelila pre incident z decembra 2015 obvineniam z napadnutia, výtržníctva a obťažovania. Banks v rámci dohody súhlasila, že sa bude po dobu 26 týždňov zúčastňovať na kurze sebaovládania, pričom sa bude pravidelne hlásiť na súde. V prípade, že svoje záväzky poruší či spôsobí ďalší incident, jej hrozí ročný pobyt z mrežami. 

Rodáčka z New Yorku sa počas spomínaného incidentu dostala do sporu s dvoma vyhadzovačmi po tom, ako ju odmietli vpustiť do klubu. Ochrankári podniku totiž Banks nespoznali, na čo reagovala podráždene. Napriek tomu, že ju na súkromný večierok nepozvali, majiteľ jej po rozruchu vstup povolil. Rapperka však nemenovanú členku bezpečnostnej služby naďalej urážala a následne jej napľula do tváre. Po tom, ako sa ju rozhodli vyviesť z podniku, ju navyše uhryzla do prsníka a udrela päsťou. Rapperku po konflikte zadržali a obvinili z napadnutia, no krátko nato ju prepustili. 

Azealia Amanda Banks debutovala v roku 2011 skladbou 212, ktorá je zároveň prvým singlom z EP s názvom 1991 (2012). Skladba je podľa internetového magazínu Pitchfork deviatou najlepšou piesňou roka 2011. Banks skončila na treťom mieste v ankete talentov BBC Sound of 2012, keď sa pred ňu dostali speváci Michael Kiwanuka a Frank Ocean. V roku 2014 jej vyšiel album Broke With Expensive Taste, z ktorého pochádzajú single Yung Rapunxel, Heavy Metal And Reflective a Chasing Time. Na konte má aj mixtapey Fantasea (2012) a Slay-Z (2016). V ostatnom období je však známa skôr pre početné problémy so zákonom, zapríčinené predovšetkým jej výbušným správaním. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies