Azealia Banks si zahrá v snímke Coco

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 15:55 • 2 min
Azealia Banks si zahrá v snímke Coco

LOS ANGELES - Americká rapperka a speváčka Azealia Banks dostala hlavnú rolu v pripravovanej dráme Coco.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál Deadline. Snímka vznikne pod hlavičkou spoločností Lionsgate a Codeblack Films. Réžie sa ujme rapper a producent RZA z hip-hopovej skupiny Wu-Tang Clan. Okrem 23-ročnej Banks sa vo filme predstavia aj rapper Common, speváčka a modelka Jill Scott, herec Lucien Laviscount, herečka a producentka Lorraine Toussaint či modelka, komička a dizajnérka Hana Mae Lee. Autorkou scenára je Nicole Jefferson Asher. Produkciu má na starosti Paul Hall. Dej snímky sa bude odohrávať v Brooklyne. Banks si zahrá dvadsiatničku, ktorá sa chce stať úspešnou rapperkou, jej rodičia však snívajú o tom, že získa vysokoškolský diplom.

 

Azealia Amanda Banks debutovala v roku 2011 piesňou 212, ktorá je zároveň prvým singlom z EP s názvom 1991 (2012). Skladba je podľa internetového magazínu Pitchfork deviatou najlepšou piesňou roka 2011. Banks skončila na treťom mieste v ankete talentov BBC Sound of 2012, keď sa pred ňu dostali iba soulový spevák Michael Kiwanuka a americký skladateľ a spevák Frank Ocean. Vlani jej vyšiel album Broke With Expensive Taste, z ktorého pochádzajú single Yung Rapunxel, Heavy Metal and Reflective a Chasing Time. Na konte má NME Award, Billboard Award a Urban Music Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona