Azarenková ukončila pre zranenia sezónu

NETKY.SK • 21 September 2014, 12:55 • 2 min
Azarenková ukončila pre zranenia sezónu

MINSK - Viktoria Azarenková sa už v zostávajúcej časti sezóny nepredstaví na turnajoch WTA. Bieloruská tenistka sa rozhodla dať sa zdravotne dokopy, bývalú svetovú jednotku totiž trápili počas tohto roka viaceré zranenia.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobná grandslamová víťazka sa odhlásila z tohtotýždňového turnaja WTA Wuhan Open v Číne pre zranenie nohy a neskôr oficiálne oznámila koniec sezóny. "Bohužiaľ sa už tento rok nepredstavím na žiadnom turnaji. Bol to pre mňa veľmi náročný rok. Potrebujem sa poriadne vyliečiť, aby som bola pripravená na novú sezónu," napísala 25-ročná tenistka na svojej sociálnej sieti Facebook.
     

 

 

Azarenková vyhrala v rokoch 2012 a 2013 Australian Open, v tejto sezóne mala problémy s nohou a oboma kolenami a vynechala viacero turnajov. V rebríčku WTA klesla až na 25. miesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona