Azarenková: Tehotenstvo je zatiaľ jazda

NETKY.SK • 12 December 2016, 16:53 • 2 min
Azarenková: Tehotenstvo je zatiaľ jazda

BRATISLAVA - Bieloruská tenistka Viktoria Azarenková je v záverečnej fáze svojho tehotenstva, s Tennis Channel sa podelila o svoje pocity.

slovakia

left justify in out

"Je to úplne iná skúsenosť v porovnaní so všetkým, čo sa predtým v mojom živote udialo. Teoreticky je človek na to pripravený, ale až keď tým procesom reálne prechádzate, naplno si vyhodnotíte jeho kúzlo. Musím povedať, že zatiaľ to bola riadna jazda," priznala 27-ročná niekdajšia líderka singlového renkingu WTA Azarenková, ktorej partnerom je William McKeague, podotkol napríklad portál Women´s Tennis Blog.

Azarenková v marci a apríli dosiahla cenné double na amerických "hardových" podujatiach v kalifornskom Indian Wells a Miami na Floride, odmlčala sa po májovom nezdare proti Talianke Karin Knappovej v 1. kole parížskeho antukového grandslamového Roland Garros. Víťazka vrcholných melbournských Australian Open 2012 a 2013 oznámila radostnú novinku 15. júla a hneď predznamenala, že sa hodlá vrátiť na kurty. Momentálne figuruje na 13. pozícii v hodnotení.

"Je to požehnanie, dar od Boha. Verím, že ešte budem mať skvelé možnosti robiť to, čo milujem, teda hrať tenis. Pauzu považujem za príležitosť uvedomiť si, ako veľmi mám tenis rada," podotkla rodáčka z Minska a dodala: "Nestanovujem si žiadny časový plán. Rada by som bola nazad čo najrýchlejšie, ale zároveň platí, že si doprajem dostatok času na pozviechanie a prípravu. Nehodlám sa unáhliť a celé sa to ťažko odhaduje takto pred pôrodom. Som si však istá, že budem v stave znova hrať dosť skoro." Azarenková v októbri pre Sport.Tut.by povedala, že termín má v decembri.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies