Azarenková sa odhlásila z turnaja v Miami

NETKY.SK • 13 Marec 2014, 11:59 • 2 min
Azarenková sa odhlásila z turnaja v Miami

KEY BISCAYNE - Na budúcotýždňovom tenisovom turnaji WTA Premier Mandatory Sony Open Tennis v Miami na Floride sa druhý rok za sebou nepredstaví dvojnásobná víťazka Viktoria Azarenková.

slovakia

left justify in out

Bieloruska sa v stredu odhlásila pre pretrvávajúce problémy s ľavou nohou. Vlani chýbala pre zranenie členka. Minulý piatok sa po mesačnej zdravotnej pauze vrátila do diania na podujatí v Indian Wells, už v 2. kole prehrala s domácou Lauren Davisovou.

 

Dvojnásobná víťazka Australian Open špecifikovala, že ťažkosti prepukli tri dni pred štartom januárovej tohtoročnej edície melbournského grandslamového podujatia, na ktorom sa dostala do štvrťfinále. Tri týždne po AO strávila zverenkyňa Samuela Sumyka so spevňujúcou dlahou a teraz uznala, že sa možno vrátila priskoro. Bolesti sa jej obnovili počas duelu s Davisovou: "Bolo to pri jednom konkrétnom údere, trochu som si podvrtla tú nohu. Ide o zápal, ktorý zasahuje nerv." 

 

Azarenková v Key Biscayne triumfovala v rokoch 2009 a 2011. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies