Azarenková sa nemieni vzdať hlasného vzdychania

NETKY.SK • 24 Jún 2011, 08:43 • 2 min
Azarenková sa nemieni vzdať hlasného vzdychania

Azarenková sa nemieni vzdať hlasného vzdychania

slovakia

left justify in out

img

Bieloruská tenistka Victoria Azarenková sa napriek neutíchajúcej kritike nemieni vzdať svojho hlasného vzdychania, pripomínajúceho zvuk sirény. V piatok nastúpi v 3. kole wimbledonskej dvojhry proti slovenskej jednotke Daniele Hantuchovej a diváci si okrem slnečníkov budú musieť prichystať aj štuple do uší.
      Azarenková pri pondelňajšom dueli proti ďalšej Slovenke Magdaléne Rybárikovej vydávala zvuk s hlasitosťou 95 decibelov. Rekord Rusky Márie Šarapovovej má hodnotu 105 decibelov. Šéf exekutívy All England Clubu Ian Ritchie patrí k neustále narastajúcej skupine ľudí, ktorým hlasné vzdychy v ženskom tenise prekážajú.
      Azarenková však trvá na tom, že nerobí nič zlé. "Nemôžem to zmeniť, je to časť môjho dýchacieho systému. Je to pre mňa prirodzené a robím to už od detstva," uviedla Bieloruska. "Nechcem meniť niečo, čo je prirodzené," uzavrela debatu na túto tému.
Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies