Azarenková bude mamou, po pôrode sa chce vrátiť

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 18:29 • 2 min
Azarenková bude mamou, po pôrode sa chce vrátiť

BRATISLAVA - Bieloruská niekdajšia jednotka svetového rebríčka WTA tenistiek vo dvojhre Viktoria Azarenková bude mamou. Po pôrode sa chce vrátiť do súťažného diania.

slovakia

left justify in out

"Mám nadchýnajúcu novinku. Kým som sa zotavovala zo zranenia kolena, ktoré som utrpela na Roland Garros, lekár ma informoval, že ja a môj priateľ sa koncom roka staneme rodičmi. Nemôžeme byť šťastnejší, cítime sa požehnane na začiatku tejto cesty budovania spoločnej rodinky," napísala Azarenková na facebooku.

"Chýbajú mi súperenia, ale som nadšená z toho, čo je teraz predo mnou. Je pre mňa veľkou inšpiráciou, koľko športovkýň sa vo svojich odvetviach ocitlo nazad na úplnom vrchole už v pozícii mamičiek. Plánujem presne to isté," predznamenala 26-ročná dobyvateľka melbournských grandslamových Australian Open 2012 a 2013 Azarenková, momentálne šiesta v singlovom renkingu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies