Až 14 salvádorských hráčov s doživotným trestom za manipulovanie zápasov

NETKY.SK • 21 September 2013, 09:51 • 2 min
Až 14 salvádorských hráčov s doživotným trestom za manipulovanie zápasov

SAN SALVADOR - Štrnásť futbalových reprezentantov Salvádoru dostalo doživotný zákaz činnosti za manipulovanie zápasov. Podľa informácií salvádorskej federácie (FESFUT) si ďalší hráč odpyká 18-mesačný dištanc, traja majú pozastavenú činnosť na šesť mesiacov a konanie ďalšej štvorice hráčov je v štádiu vyšetrovania.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie FESFUT prišlo po tom, čo koncom augusta predbežne suspendovali 22 hráčov pre podozrenie z ovplyvňovania stretnutí. Vyšetrovanie sa pritom zameralo na štyri podozrivé zápasy národného tímu. "Vyšetrovanie bude naďalej pokračovať. Tento boj sa ešte neskončil," uviedol prezident zväzu Carlos Mendes Cabezas.

Medzi hráčmi s doživotným dištancom sú aj viacerí skúsení reprezentanti - Luis Anaya, Osael Romero, Ramon Sanchez, Christian Castillo, Miguel Granada, Miguel Montes, Dagoberto Portillo, Dennis Alas, Darwin Bonilla, Ramon Flores, Alfredo Pacheco, Mordecai Henriquez, Marvin Gonzalez a Reynaldo Hernandez. Informovali o tom agentúry Reuters a Sinchua.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies